mandag 8. september 2008

Ny sesong og med høsten foran oss

Heisann alle sammen. Nå er det jammen på tide å tørke støv av bloggen vår...
Vi starter denne uka opp med høstens første klubbtreff. Vi håper flest mulig kommer og minner om at dere må melde dere på. Påmelding senest to dager før treff.

Dere kan også notere dere følgende datoer for Bøkescrappen:

Torsdag 11. September
Tirsdag 30. September
Fredag 24. Oktober
Tirsdag 11. November
Fredag 5. Desember


I tillegg ber vi dere holde avav lørdag 11. Okt. Da blir det åpent hus hos Vigdis Gilberg, fra kl 16 og utover… Vi håper dere er klar for både scrapping og skravling denne kvelden!

Også nå i høst ønsker vi å gi utfordringer til de som ønsker å prøve seg på disse – selvsagt er det trekningspremie blant innkomne bidrag. Utfordringen til første treff er som følger:

- lag en LO av ditt sommerminne/sommer LO, valgfritt format.

Vi håper også dere kan lage/komme med forslag til utfordinger som vi kan gi på treffene. Noter disse ned og lever forslagene til noen i styret. Dersom dere ikke har mulighet for å komme på treff kan disse sendes på mail, eller leveres på Kreativ Hobby. Dersom dere sender forslag på mail, må disse være inne senest 10. September kl 21.00. Jo flere forslag som kommer inn, jo flere trekningspremier blir det.

Vi ønsker også å minne dere på å betale medlemskontigenten. Kontigenten er kr 300,- pr år. Til nå har vi betalt halvårs kontingent, dvs kr 150,-. Vi kommer tar nå inn kontigenten for høsthalvåret. Når dere har betalt vil dere få medlemskort. Dette medlemskortet gir dere medlemsfordeler.

Vi ønsker dere vel møtt til Bøkescrappen denne høsten!

Ingen kommentarer: